Pentuinfo

Tavoitteeni on kasvattaa hyväluonteisia ja terveitä kissoja perheenjäseniksi. Kaikkien kissalassani syntyvien pentujen vanhemmat terveystestaan ennen astutusta (FIV, FeLV, HCM, PKD).

Pennut luovutan uuteen kotiin tunnistusmerkittyinä, rekisteröityinä (FIFe), eläinlääkärin tarkastamina, madotettuina tai ulostenäytteet otettuina sekä yhden kerran rokotettuina 14 viikon ikäisenä. Lemmikki pennut myyn varhaiskastroituina ja -steriloituina. Voin myydä pentuja harkitusti myös kasvatuskäyttöön.

Pennut totutan ennen luovutusta perushoitoon ja monipuolisesti laadukkaaseen kuiva- ja märkäruokaan sekä raakaruokaan. Olen tarvittaessa tukena ongelmatilanteissa kissan koko eliniän.

Pennun ostaja saa mukaansa pentupaketin, joka sisältää:

- kissan ruokinta/hoito-ohjeet

- pennulle tuttua ruokaa

- lelun

- Mustin ja Mirrin pentu-paketin

- pennulle tutun huovan

Pennut myydään sisäkissoiksi, mutta niiden kanssa on mahdollista ulkoilla valvotusti valjaissa tai ulkotarhassa.

Kerrothan pentukyselyissä, millaisen perheen jäseneksi pentua ollaan hankkimassa ja onko sinulla ennestään kokemusta kissoista. Kerrothan myös, mikäli olet kiinnostunut sijoituskotina toimimisesta. 

Lupaaville pennuille etsin ensisijaisesti sijoituskoteja. Sen jälkeen kun sijoituskissa on saanut sovitut jälkeläiset, kissan omistajuus siirtyy sijoituskodille. Sijoituskodin kanssa teen tiivistä yhteistyötä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!